Jij wilt dat het gebeurt… dus jij maakt dat het gebeurt

Hypnotherapie

Gevoelens of problemen die je in de weg staan in je leven, werk of relatie? Met hypnose en hypnotherapie zijn diepgaande, blijvende en snelle veranderingen mogelijk.

Access Bars

Access Bars ruimt je hoofd op met zachte aanraking van 32 punten op je hoofd. Je laat onderbewuste gedachten, blokkades, emoties, oordelen & conclusies los.

Simpson Protocol

Met het Simpson Protocol bereik je een zeer diepe staat van hypnose die kan zorgen voor een fenomenaal krachtige innerlijke verandering, mentaal of fysiek.

Progressive Mental Alignment (PMA)

PMA houdt je een spiegel voor en verschaft inzicht in de werking van je eigen onderbewustzijn. Leer begrijpen waar je emoties vandaan komen en waarom je bepaalde beslissingen neemt en gedrag vertoont. Dit verandert je leven positief, je krijgt weer energie!

Havening Techniques

Havening is een techniek die aanrakingen gebruikt om emotionele herinneringen aan traumatische of stressvolle levensgebeurtenis te overwinnen. Door havening veranderen gedachten, stemming en gedrag

Virtuele maagbanden

Heb je fors overgewicht en wil je graag op je ideale gewicht komen en blijven. Met een virtuele maagband of hypnotische maagverkleining bereik je jouw streefgewicht zonder operatie.

Neuro Linguïstisch Programmeren (NLP)

NLP helpt je dealen met je angsten, twijfels en frustraties. Het geeft je een handleiding waarmee je grip krijgt op onbewuste processen in je brein.

Familie- en organisatieopstelling

Wat is jouw plek en rol binnen de familie of op de werkvloer? Met een familie-opstelling of organisatie-opstelling: bepaal wie jij kan en mag zijn binnen het grotere geheel.

Stoppen met roken

Vaak geprobeerd om te stoppen met roken? Maar tevergeefs? Met Mind2Manage pak je dat probleem in je onderbewustzijn aan en gaat stoppen automatisch. Deze aanpak werkt ook voor andere verslavingen, zoals alcohol en drugs