Virtuele maagband, een hypnotische maagverkleining

Heb je fors overgewicht en wil je graag op je ideale gewicht komen en blijven. Met een virtuele maagband bereik je jouw streefgewicht zonder operatie. Deze hypnotische maagverkleining is een uitstekend alternatief voor een operatieve ingreep. En dat zonder de risico’s van complicaties. Dat doen we door met je onderbewustzijn aan de slag te gaan. Want daar zijn alle antwoorden en oplossingen voor alle problemen te vinden: welke overtuigingen en welk zelfbeeld veroorzaken jouw overgewicht?

Hoe werkt de virtuele maagband?

De virtuele maagband is een vorm van hypnose. Het wordt daarom ook wel een hypnotische maagverkleining genoemd. De hypnotische maagverkleining is een hypnose-techniek waarmee je wel het gewenste resultaat bereikt: doelgericht blijvend afvallen. Dit doen we door de patronen waaraan je gewend bent te doorbreken.

De hypnotische maagverkleining: trigger je onderbewustzijn

Wist je dat jouw geest bestaat uit slechts 5% bewustzijn en maar liefst 95% onderbewustzijn? Dat onderbewustzijn is dus ongelofelijk sterk, veel sterker dan je bewustzijn. Lukt bewust afvallen niet, dan is de kans heel groot dat het wel lukt als je met je onderbewustzijn aan de slag gaat. Met speciale hypnosetechnieken triggeren we jouw onderbewustzijn. Je hersenen geven dezelfde signalen als bij een operatieve maagverkleining, je gaat minder eten omdat je veel sneller een vol gevoel hebt.

Waaruit bestaat een virtuele maagband traject?

Dit bestaat uit drie tot vijf sessies waarbij de maagband daadwerkelijk geplaatst en gecontroleerd wordt. Wij begeleidingen je hierbij professioneel gedurende het hele traject. Naast de virtuele maagband krijg je voedings- en beweegadviezen: de steun en controle die nodig is om anders om te gaan met voeding en beweging.

Ontdek onderliggende triggers

Vast onderdeel van het virtuele maagband traject is het ontdekken van onderliggende triggers en problemen die het overgewicht hebben veroorzaakt of in stand houden. Door daarmee aan de slag te gaan, pak je het probleem bij de wortel aan. Juist dit onderdeel maakt het effect van het afvallen blijvend. Je leert van jezelf te houden en gaat daardoor als vanzelf beter voor jezelf zorgen

Wat zijn de voordelen van een virtuele maagband?

  • behaal je streefgewicht
  • blijf op je ideale gewicht
  • geen operatie nodig
  • geen risico van complicaties
  • geen jojo-effect

“Je gaat vooral meer van jezelf houden waardoor je als vanzelf beter voor jezelf gaat zorgen.”

Overgewicht? Een groot probleem

Virtuele maagband? Een geweldig effectieve oplossing

Overgewicht is slecht voor lichaam en geest. Het beperkt veel mensen in het dagelijks functioneren en in hun levensgeluk. Ook kan het allerlei ziekten, kwalen en fysieke aandoeningen veroorzaken. Heb jij problemen met je lichaamsgewicht? Lukt afvallen niet of blijf je maar jojoën? Dan kan de hypnotische maagverkleining of virtuele maagband een geweldige oplossing zijn. Zeker als je daarbij ook jouw zelfbeeld en je ideeën over eten drastisch durft te veranderen