Hulp bij stoppen met roken

Je wilt zo graag stoppen met roken. Maar dat lukt maar niet. Hoe kan het toch dat de drang om te roken sterker is dan je wilskracht? Heb jij je dit al heel vaak afgevraagd? Dan is ons antwoord: omdat gedrag en gedragsverandering voor een groot deel zitten in je onderbewustzijn. Dit onderbewustzijn bepaalt voor 95% wat je doet, daar kan die 5% wilskracht dus nooit tegen op. De aanpak van Mind2Manage werkt op de plek in je onderbewustzijn waar het gedrag en de triggers zitten. Daar kan en zal verandering plaatsvinden zodat stoppen automatisch gaat. Jij wilt dat het gebeurt, dus jij maakt dat het gebeurt.

Een grondige aanpak bij stoppen met roken

Mind2Manage pakt niet alleen de fysieke en psychische aspecten van het roken grondig aan, wij kijken ook naar de gewoontes, de bewuste en onbewuste triggers. Wij nemen de triggers met wortel en al weg en vervangen dit door positieve, nieuwe energie.

Jouw motivatie: 100% wil om niet-roker te worden.

Je stopt bijna automatisch. Het enige wat je nodig hebt is de absolute wil om te stoppen met roken. Wil je dit niet van ganser harte, dan mist het effect. Heb je daarvoor tijd nodig: neem die dan en kom terug als je die 100% motivatie wel hebt. Want het heeft echt  geen zin om je onderbewuste om hulp te vragen als je die hulp eigenlijk helemaal (nog) niet wilt accepteren.

De fases van stoppen met roken bij Mind2Manage

fase 1. geleverde inspanning om te stoppen met roken.

Welke inspanningen heb je al gedaan om te stoppen met roken? En waarom werkte dit niet Wij brengen dit eerst allemaal in beeld.

fase 2. inventarisatie van je angsten

Waarom ben je bang om te stoppen met roken? Wat weerhoudt je volgens jezelf? Denk hierbij aan de angst om weer te beginnen, dik te worden en de vrees voor afkickverschijnselen. In deze fase ga je beseffen dat je op onbewust niveau gaat stoppen. Jouw onbewuste stopt ermee om jou te triggeren. Daar hoef je niks voor te doen.

fase 3. waarom rook je?

Wat is de reden waarom jij rookt? Welke emotionele waarde heeft roken voor jou? Wat levert roken jou op? Wij laten jou ontdekken dat de beloning voor roken vanuit jezelf komt: die rust of ontspanning komt gewoon uit jou! Daarvoor heb je geen tabak nodig. Met die overtuiging in je onderbewustzijn kun jij elke uitdaging aan zonder te roken.

fase 4. de associaties bij roken

Welke associaties heb jij bij roken? We zetten ze allemaal op een rij. En vervolgens laten we jou die associaties in je onderbewuste loslaten. Dat helpt jou breken met deze gewoonte.

fase 5. momenten en locaties

Roken is een momentje. Dat sigaretje na de maaltijd. Of als je achter het stuur stapt. Met jouw vaste momenten en vaste plaatsen om te roken brengen we jouw totale rookgedrag in beeld. En vervolgens nemen we tijdens de sessie alle mogelijke triggermomenten en triggerplaatsen weg. Want zonder triggers stop jij onbewust, gewoon automatisch met roken.

fase 6. hypnose om inzichten te verwerken

In deze laatste fase ga je onder hypnose om alle inzichten uit de eerste 5 fases te verwerken. Dit helpt je onderbewuste om volledig te breken met die oude gewoonte. Je stopt met roken. Je wordt een niet-roker. Voor altijd.

Gefeliciteerd. Jij bent een niet-roker!