PMA®-coaching (Progressive Mental Alignment coaching)

Verbeter je kwaliteit van leven met PMA. Progressive Mental Alignment is een revolutionaire methode die je een spiegel voorhoudt en inzicht verschaft in de werking van je eigen onderbewustzijn. Je leert begrijpen waar je emoties vandaan komen en waarom je bepaalde beslissingen neemt en gedrag vertoont.

Wat is PMA?

PMA is een techniek die je helpt de oorzaak te ontdekken achter je gedachten en gevoelens. Je leert welke krachten jou drijven. Dit geeft je instrumenten in handen om je leven positief te veranderen.

Wat doet PMA?

PMA heeft inmiddels duizenden mensen geholpen om definitief gezonder, gelukkiger en succesvoller in het leven te staan. PMA is een mix van de wetenschappelijke disciplines neurowetenschap, fysiologie, biologie, psychologie en kwantummechanica. De samengevoegde elementen van al deze kennisgebieden resulteren in een aanpak die daadwerkelijk effectief is. PMA geeft je de juiste handvatten om je doelen te halen. Stel je eens voor hoe goed dat voelt…

PMA geeft energie

PMA helpt je om het leven weer enthousiast tegemoet te treden. Zo leer je dat je niet met belemmerende gevoelens of emotionele pijn hoeft te leven. PMA helpt je afrekenen met de oorzaken van die pijn en gevoelens. Deze techniek helpt je bovendien om psychische en psychosomatische klachten aan te pakken. Je zult merken dat je weer volop energie krijgt.

De wetenschappelijke inzichten achter Progressive Mental Alignment

Het menselijk brein is voor een groot deel nog onbekend gebied voor wetenschapper. Maar wetenschappelijk onderzoek levert wel steeds meer inzichten op. Progressive Mental Alignment baseert zich op de nieuwste wetenschappelijke inzichten omtrent het brein. Daarmee openbaart PMA de onderbewuste patronen en drijvende krachten van ons gehele denken, onze beslissingen, acties, gedrag en gezondheid. PMA is een methode die effect kan hebben bij de aanpak van een groot aantal psychische en fysieke aandoeningen:

Psychische symptomen

Lichamelijke symptomen