Over ons

Mind2Manage,
denk eraan je denken te sturen

Mind2Manage your mind. Of in goed Nederlands: denk eraan je denken te sturen. Want je hebt een mind to manage: een brein waarover jij zelf de regie kunt nemen. Mind2Manage helpt je mentaal orde op zaken te stellen door aan de slag te gaan met je brein, zowel je bewustzijn als onderbewustzijn. Voel je lichter, vrijer, rustiger, gelukkiger en krachtiger.

Happiness is not a destination… It is a way of life

Wat doet Mind2Manage?

Mind2Manage richt zich op het begeleiden van mensen in hun zoektocht naar rust en geluk onder alle omstandigheden. Dat doen we door het bieden van een traject dat helemaal past bij jou en jouw uitdagingen en doelen. Daarbij zetten wij diverse technieken, inzichten en trainingen in. Elk traject is maatwerk gericht op het werken aan bewuste, onbewuste en onderbewuste processen, gedachten en overtuigingen.

Wat doet Mind2Manage?

De aanpak van Mind2Manage geeft je een heel andere mindset. Voel je een ander mens door diepgewortelde problemen op te lossen. Dit helpt je om de regie op je leven en geluk terug te vinden en pakken. Je zult merken: je gaat anders in het leven staan. Je vindt  energie, rust en geluk, onder alle omstandigheden!

Wie is Mind2Manage?

“Met coaching en therapie help ik mensen om te werken aan hun doelen of het oplossen van hun problemen. Tijdens de ruim 30 jaar dat ik werkte in management- en directiefuncties bij overheidsorganisaties groeide bij mij het besef dat de mindset van mensen van grote invloed is op hun functioneren en welbevinden. Daar ligt de sleutel naar rust en geluk.”

Persoonlijk

“Bij veel mensen beïnvloeden diepgewortelde problemen de mindset. Los je die problemen op, dan ontstaat ruimte voor echte keuzes in je persoonlijke levenssfeer en in de relaties met andere mensen. Daar word je vrijer, stabieler, rustiger en gelukkiger van.”

Binnen organisaties

“Meer en meer groeide bij mij het besef dat vaak toegepaste methodes voor veranderingen in organisaties voorbij gaan aan die dieperliggende drijfveren van mensen. Die staan los van de organisatie en vallen buiten de invloedsfeer van het management. Echte stappen zetten binnen organisaties vraagt om individuele aandacht voor mensen. Geef ze de ruimte voor persoonlijke ontwikkeling door onderbewuste triggers op te lossen. Daarvoor krijg je medewerkers terug die gelukkiger en productiever zijn. Die weten wat ze willen en wie ze zijn. Die makkelijker inspelen op wat er in hun leven gebeurt en daarmee bijdragen aan een gezonde werkomgeving.”

Hoe doet Mind2Manage dat?

“Mind2Manage begeleidt mensen persoonlijk in de zoektocht naar problemen en oplossingen, vragen en antwoorden. Daarbij staat het effect van de mindset op het functioneren en welbevinden van mensen altijd centraal. Ik investeerde veel in het leren van diverse technieken, die elkaar aanvullen en versterken. Uit dit brede scala technieken stel ik persoonlijke trajecten samen, toegespitst op de individuele vragen en uitdagingen van mensen. Dit zijn zowel individuele trajecten als in teamverband. En die bied ik zowel privé als binnen organisaties. Doel is daarbij altijd  het vinden en behouden van rust en geluk onder alle omstandigheden.”

individuele aandacht voor mensen. Geef ze de ruimte voor persoonlijke ontwikkeling door onderbewuste triggers op te lossen. Daarvoor krijg je medewerkers terug die gelukkiger en productiever zijn. Die weten wat ze willen en wie ze zijn. Die makkelijker inspelen op wat er in hun leven gebeurt en daarmee bijdragen aan een gezonde werkomgeving.”

Marjan Heidekamp–Prins
coach, therapeut & eigenaar Mind2Manage