NLP Coaching

Neuro Linguïstisch Programmeren (NLP)

Neuro Linguïstisch Programmeren (NLP) traint je brein om zich goed te voelen. Het geeft jou een gebruiksaanwijzing voor je mentale welzijn, maakt je bewust van onbewuste processen in je hersenen. Je leert met taal je brein bewust te programmeren. Dit draagt bij aan je persoonlijke ontwikkeling en dan in het bijzonder aan je communicatie. Verwezenlijk je doelen met succes, plezier en ontspanning.

Wat doet NLP met je?

Eigenlijk is de term ‘programmeren’ niet zo gelukkig gekozen. Want de mens is geen computer die je kunt programmeren. NLP is een set technieken waarmee je negatieve patronen in je brein verandert in positieve patronen. NLP is ‘de studie van succesvol gedrag’: waar psychologie analyseert wat er allemaal mis is met je, kijkt NLP juist naar wat er goed werkt in je hersenen. Het helpt jou om je weer goed te voelen.

NLP is heel praktisch en werkt goed, snel en gemakkelijk

Hoe werkt NLP?

Veel mensen houden zichzelf tegen vanuit bepaalde gedachten of gevoelens, zoals angsten, twijfels en frustraties. NLP maakt je ervan bewust wat jouw blokkades precies zijn. Ook geeft het jou de instrumenten om je negatieve gevoelens en gedachten uit de weg te ruimen. NLP zorgt er met horen, zien en voelen voor dat je met positieve gedachten en goede gevoelens in het leven staat. NLP is heel praktisch en werkt goed, snel en gemakkelijk. Je hoeft ook niet in NLP te geloven, want NLP is een techniek van doen en ervaren.

Waarvoor kun je NLP gebruiken?

In de eerste plaats kunt je NLP gebruiken om jezelf te ontwikkelen. Je krijgt meer plezier in het leven. Ook komen veel mensen er met NLP achter wie ze werkelijk zijn en wat ze willen in en met hun leven. Je leert het succes van anderen te doorgronden en succesvolle strategieën toe te passen in je eigen leven. Verder kun je NLP gebruiken om beter te leren communiceren en andere mensen te helpen.