Access Bars

Access Bars ruimt je hoofd op. Dit gebeurt door middel van een techniek met zachte aanraking van 32 punten op het hoofd. Deze aanraking stimuleert je hoofd om overbodige gedachten, blokkades, emoties, oordelen en conclusies in je onderbewustzijn los te laten. Er komt weer ruimte en rust in het hoofd. Je lichaam en geest ontspannen. Van ontspanning tot traumaverwerking, Acces Bars kunnen op heel veel manieren helpen.

Voor wie is Access Bars bedoeld?

Mensen die gespannen, getraumatiseerd of gestrest zijn, kunnen veel baat hebben bij Access Bars. Het maakt zowel volwassenen als kinderen zelfverzekerder. Ook voor piekeraars, mensen met slapeloosheid en mensen met ADD of ADHD kan het verlichting bieden. Veel mensen die met deze techniek zijn behandeld, vinden eindelijk weer rust en genieten weer van het leven. En wil je gewoon lekker ontspannen, even de prikkels van alledag loslaten of je leven een andere wending geven? Ook dan kun je veel hebben aan Access Bars.

Hoe werkt een Access Bars sessie?

Tijdens een Access Bars sessie lig je comfortabel op je rug op een massagetafel. De sessie bestaat uit het zachtjes aanraken van het hoofd op 32 verschillende punten. Door het aanraken van de punten gaat energie stromen door de banen tussen de punten. Dit helpt je bij het loslaten van  gedachten, ideeën, houdingen, beslissingen en overtuigingen.

 

Alles wat voor jou overbodig is verdwijnt. Je raakt verlost van alles waar je bewust of onbewust van af wilt. Het lijkt op opruimen en defragmenteren van de harde schijf van je computer: je krijgt meer ruimte in je hoofd en daarmee meer energie. Want ook de computer werkt na het defragmenteren weer sneller dan voorheen.

Meer lichaamsenergie door Access Bars

Natuurwetenschappen leren ons: elke molecuul heeft energie. Dus ook elke molecuul in je lijf. Vertoont het lichaam ongemakken of klachten, dan kan dit te maken hebben met verstoorde energiestromen. Door middel van Access Bars stimuleren we de lichaamscellen om weer te gaan functioneren zoals bedoeld. Dat kan al na één sessie zorgen voor verbetering van klachten.

Clearing statement: verbaal opruimen van blokkades

Soms loop je ergens in vast. Dan kun je blijven piekeren en graven zo lang je wilt, je komt er maar niet uit. Dan heb je te maken met een blokkade. Voor die situaties biedt Access Bars een techniek: het  Clearing Statement. Deze gesprekstechniek gebruiken we om jouw blokkades op te ruimen. Dat kan in een face-to-face gesprek, maar ook telefonisch of via beeldbellen. De genoemde blokkades kunnen zelfs trauma’s of angsten zijn. We verlichten ze of nemen ze weg met een Clearing Statement.