Wat een fantastische ervaring!

Het is nu al bijna een half jaar geleden dat ik een traject inging waarvan ik van te voren niet had verwacht dat er zoveel zou kunnen veranderen. Door Marjan haar goede begeleiding, een luisterend oor en lieve woorden ben ik inmiddels moeiteloos 18,5 kg afgevallen!

Ik voel me fitter, zelfverzekerder en zit veel beter in mijn vel. Dit allemaal door simpelweg contact te maken met mijn onbewuste. Heel bizar, maar zeker een aanrader!

Rebecca

Delen:

Meer resultaten

Simpson Protocol

Ik wil graag weer een afspraak maken voor een hypnosesessie. Ik heb er veel aan gehad, ervaar meer bewustzijn en vooral meer innerlijke positiviteit. Dit

Hypnose en PMA

Ik kwam bij je om onder hypnose een maagband geplaatst te krijgen. Ik wist niet wat ik mij hierbij moest voorstellen en was eigenlijk best