Hypnose en PMA

Ik kwam bij je om onder hypnose een maagband geplaatst te krijgen. Ik wist niet wat ik mij hierbij moest voorstellen en was eigenlijk best wel sceptisch. Afvallen ging heel moeilijk en in het begin kwam ik zelfs weer wat aan. Tijdens de eerste sessies kwamen ook andere onderwerpen aan de orde waar ik nog nooit eerder over nagedacht had. Dat het niet alleen een eetprobleem is, maar dat er ook andere oorzaken aan ten grondslag kunnen liggen.

Op advies van jou deden we ook een PMA sessie om te achterhalen wat bij de oorzaak is van de gezondheidsklachten die ik had en waarom het afvallen niet lukt. De eerste sessie die we gepland hadden ging door omstandigheden niet door. Ik kwam steeds slechter in mijn vel te zitten en voelde mij oververmoeid. Toen ik bij jou kwam, zat ik vol met spanning en was mijn ‘bad cluster’ zoals dat in PMA heet, super actief. Na de sessie was ik de eerste twee dagen nog erg moe, daarna ging het steeds beter. Ik ben nu veel rustiger, het afvallen gaat goed. Ben weer aan het wandelen en fietsen, wat voorheen ook niet lukte.

Marjan, je bent een prettige coach die alle aandacht heeft voor de problematiek waar je mee worstelt. Je luistert echt, geeft feedback op een manier waardoor je jezelf steeds beter leert kennen. Ik zou iedereen aanraden om de combinatie van de PMA-sessie en een hypnose-sessie voor het maagband traject te volgen. Bedankt voor alle hulp die ik van je heb gekregen. Ga vooral door met Mind2Manage. Ik gun iedereen de hulp die ik van je heb gekregen.

Een lieve groet,

Marga

Delen:

Meer resultaten